Jack McCoy
Black Spades
27-aastane juhi parem käsi
|
Post by Jack McCoy on Feb 8, 2016 8:59:25 GMT
''Sinuga samuti.'' naeratas Jack ning hakkas oma viimast pirukat sööma. ''Cecilia'l on muidu muid hobisid ka.'' Jack ei hakanud mainima midagi Cecilia tööst. Äkki Cecilia ei tahtnud ''Tegeleb näiteks fotograafiaga ja ujumisega.'' rääkis Jack. Äkki Lizzie't huvitab.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
Elamurajoon: Downtown
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Lizzie Night on Feb 8, 2016 14:43:07 GMT
Lizzie noogutas sellepeale, see tundus loogline, et tal on hobisid. "No ma ei ole suures vaimustuse kummastki erti," lausus ta sellepeale. "Mulle aga meeldib tegeleda ujumise asemel hoopis uisutamise, suusatmise ja nii edasi. Fotograafia asemel ilmselt erm... joonistamine," lisas ta seal nüüd juurde.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 8, 2016 18:39:55 GMT
Jack kergitas kulme ''Te olete siis ikka päris erinevad.'' sõnas mees ja võttis oma pirukast viimase ampsu ning sõi selle ära. Mees võttis oma kohvist ka viimase lonksu ning oli valmis lahkuma. ''On sul kuskile kiire? Kuhu sa edasi lähed?'' küsis Jack Lizzie'lt ning võttis tooli seljatoe pealt oma jaki.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
Elamurajoon: Downtown
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Lizzie Night on Feb 9, 2016 16:49:02 GMT
"Me kasvasime üles ka erinevalt ilmselt," lausus Lizzie sellepeale ning ohkas. Lizzie võttis oma pirukast ka seal viimase ampsu. Tal oli neid veel aga ta ei kavatsenud neid kõiki kohe ära süüa. "Mul pole kuhugi kiiret ega ühtegi plaani tänaseks," lausus ta Jack'ile vastuseks. "Sul endal?" küsis ta siis vastu ka.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 15, 2016 12:56:18 GMT
''Ma kujutan ette jah.'' ütles Jack naeratades. ''Mul oli plaan tagasi koju minna. Mõtlesin, et äkki sul on vaja sõita kuskile, oleksin ära viinud.'' vastas Jack neiule ja vaatas siis küsivalt talle otsa. Ta ei hakanud Lizzie't enda juurde küll kutsuma.
|
|