Lizzie Night
Elanik
18-aastane
Elamurajoon: Downtown
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 12:18:10 GMT
Lizzie oli siia sisse asutnud kuna ta mõtles, et vaadata, mis siin pakkutakse. Neiu vaatas, mis pagaritooteid siin pakkutakse. Üsna pea leidis ta isegi, et need tunduvad üsnagi maitsavd ning Liz otustas, et ostab omale mõned lihapirukad ja viineripirukad, saab neid vahelduseks niisama näksida ennem õhtusööki. Neiu astus järjekorda, kus üsna pea oligi tema kord tellida. Ta tellis oma toodet ära ning avas siis oma rahakotti, et maksta oma ostu eest. Samal ajal kui teenindaja tõi talle tema tellitud tooted.
OT: Jack
|
|
Jack McCoy
Black Spades
27-aastane juhi parem käsi
|
Post by Jack McCoy on Feb 6, 2016 18:26:22 GMT
Jack oli just ärganud. Täna oli vaba päev ning muidugi polnud tal kodus midagi muud teha, kui wake n bake'i. Ta ajas end voodist üles, pesi hambaid ja hakkas omale jointi rullima. Pani vajalikud asjad lauale ja asetas savu paberile, seejärel tubaka, lickis ja oligi joint valmis. Jack asetas selle omale huulte vahele ja süütas selle ning hakkas lihtsalt stone'ima ja nautima oma hommikut. Lõpuks oli joint tehtud ja Jack suundus kööki. Köök oli tal sassis ning ta avastas, et tal on söök otsas. Ta võttis oma rahakoti, autovõtmed ja läks välja, tegi auto uksed lahti ja istus sinna sisse. Jack oli teel oma lemmik pagari kohvikusse. Mõned hetkel hiljem ta jõudis sinna, parkis auto ära ja läks järjekorda. Jack'i pilk läks automaatselt ees oleva neiu rahakoti peale ja kohe märkas ta ka tema ID peal perekonnanime Night. Jack'i silmad läksid suureks, ta nüüd vaatas tüdrukut alt ülesse ja kergitas kulmu. Cecilia oli maininud Jack'ile, et tal on noorem õde, aga ei arvanud, et nüüd äkki temaga kohtub. Jack ootas kuni Lizzie oli oma ostu eest maksnud.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 19:18:16 GMT
Lizzie ei pannud üldse seda tähelegi, et keegi vaatas tama ID'i peale seal ega enda selja taha ei näegi. Üsnagi pea sai ta oma saiakesed kätte ja sai ka nende eest makstud. Ta astus järjekorrast eemale ning istus ühe laua taha. Tal oli tegelt veidikene kõht tühi ega hommikust ta ei olnud söönud veel. Ta võttis ühe viineripiruka ning hakkas seda vaikidies sööma. See oli siiski ka ju kohvik nii, et see ei olnud probleem kui ta siin hommikust sõi.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 6, 2016 19:40:08 GMT
Jack vaatas, et Lizzie õnneks ei kavatsenud lahkuda ning tellis omale musta kohvi ning paar viineripirukat. Ta jalutas Lizzie juurde ja vaatas talle kulmu kergitades otsa ning lihtsalt istus temaga lauda. Jack oleks tahtnud talt mitu küsimust esitada ning mõtles millega alustada ''Tere. Kas te olete Lizzie Night?'' küsis Jack siis neiult. See oli suht loll küsimus millega alustada, aga ega Liz ei teadnud ju, et Jack ta ID'd nägi.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 19:46:57 GMT
Lizzie vaatas selle noormehe poole, kes oli temast tunduvalt vanem, kes tema laudu istus ja küsis kas ta on Lizzie Night. Ta vaatas tükk aega tema poole pirukas käes. See oli esimene kord kui mõni võõras tuli sellise küsimusega tema juurde. "Olen küll," lausus ta seal siis lõpuks midagi kui sai aru, et see vaatamine ja midagi ütlemine oli ebaviiskas. Ta vaatas oma käes oleva saiakese poole. "Kust te mu nime teate, kui teada tohib ikka?" küsis nüüd ka Lizzie küsimuse.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 6, 2016 21:05:43 GMT
Jack polnudki mõelnud selle peale, et Liz võib küsida kuidas Jack ta nime teab, niiet ta pigem ei valetanud ''Ma nägin su ID'd.'' ütles Jack siis ausalt ja võttis oma kohvist lonksu. Ta vaatas kulme kergitades Liz'i ja naeratas talle ''Ma tean su õde.'' sõnas Jack äkitselt neidisele. Ei viitsinud siin keerutama hakata.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 21:24:02 GMT
Lizzie vaatas selle tundamtu poole, kes teadis tema nime aga tema oma mitte. "Ahsoo," oskas ta vaid sellepeale öelda. Nii pea kui mees mainis, et ta teab tema õde siis ta küll vaatas mehele üllatunult otsa. "Sa mõtled Cecilia't?" küsis ta nüüd seal taas midagi. õde, kellest Liz ei teadnud suurt midagi viimasel ajal kuna nad ei suhelnud enam viimastel aastatel üldse. "On alles õde. Teistele räägib minust aga minu endaga ei suhtle kohe üldse enam paar aastat," pomises ta seal midagi ning võttis ampsu oma saiakesest.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 7, 2016 7:34:43 GMT
''Cecilia't ikka jah.'' noogutas Jack muiates ja vaatas lõbustatult tüdrukut. Kuuldes, et Lizzie oli pahur, et ta õde temaga ühendust polnud võtnud ega midagi, kortsutas Jack kulmu. Huvitav kas Lizzie ei teadnud siis Cecilia elust Black Spades'is? ''Äkki ta proovib kaitsta sind.'' pakkus Jack mingi loogilise põhjuse miks Cecilia temaga suhelnud pole.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 7, 2016 8:33:18 GMT
Lizzie vaatas mehe poole kui ta ütles, et ta õde tahab teda äkki kaitsta. Ta ei teadnud oma õest aastaid midagi. "Mille eest?" küsis ta siis nüüd. "Ta lahkus kodust teismeeas. No vanemad viskasid välja kuna jah teda huvitasid asjad, mis vanematele ei meeldinud üldse. Ma ei saanud päris hästi aru, mis toimus tol hetkel ega ma igat vestlust pealt ka ei kuulanud juu," lausus ta seal ning ohkas. "Ja peale seda kui ta kodust lahkus pole meist keegi temaga suhelnud," lisas ta juurde.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 7, 2016 11:52:11 GMT
Jack jõi oma kohvi ja kuulas Lizzie juttu. Ta sai täiesti aru, et neidis oli segaduses jne. ''Ega ma kõike ka rääkida ei või, aga eks ta kaitseb sind nende ohtude eest, mis tal tööl ette tulevad.'' sõnas mees tõsiselt ning vaatas ringi, kuna iga inimene võis olla mõrvar ja kunagi ei võinud teada, kes keda jälitab ja miks. ''Cecilia elab ikka veel siin Aspen'is. Ta pole kuskile kolinud, aga ta on rääkinud mulle, et teie ehk siis tema pere, elate ka siin.'' ütles Jack ühe positiivse asja.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 7, 2016 13:09:01 GMT
Lizzie oli veel rohkem segaduses kui see mees mainis, et Cecilia kaitseb neid oma töö pärast. Ta ohkas ja ei saanud ikka veel päris pihta. "Erm, okay," ütles ta seal midagi. "Kui sa nii ütled. Ehk siis on tõsi," lisas ta juurde. "Pole siis teda järelikult kohanud," lisas ta juurde.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 7, 2016 15:00:22 GMT
''Ma kindlalt mainin talle, et nägin sind ja rääkisime paar sõna.'' ütles Jack talle naeratades. Ja võttis oma pirukas ampsu. ''Millega sa muidu tegeled?'' uuris Jack, et Cecilia'le mingit infot oma õest anda.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 7, 2016 15:15:48 GMT
Lizzie noogutas seal. Kui ta tahab siis andku infot tema õele edasi. Vanematele ta ei mainiks, et õde elab ikka veel siin samas. Ta teab, et nemad on põhjuks miks Cecilia lahkus kodust aastaid tagasi. "Okay, eks sa ise tea," lausus ta seal ning ohkas. "Mina olen lõpetanud keskkooli, kohaliku kooli ikka. Kuid ülikooli ei tahtnud minna kuna ei suutnud eriala valida. Hetkel olen töötu isegi kuid ilmselt lähen sõbra pubisse tööle baaridaamina," lausus ta seal siis enda kohta midagi. "Kas tohiks teada, mis on teie nimi? Te teate minu oma kuid ma ei tea teie nime."
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 7, 2016 18:06:47 GMT
Jack noogutas Lizzie jutu peale, samal ajal oma kohvi rüübates. Ta mõtles, kas on mõtet midagi Cecilia'st ka rääkida Lizzie'le. Jack oli täiesti ära unustanud ennast tutvustada ning naeratas siis soojalt neiule, ulatades talle oma käe ''Jack McCoy.'' tutvustas mees end ja vaatas neiule silma.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 7, 2016 21:16:31 GMT
Lizzie ei teadnud oma õest mitte kui midagi enam. Samas ei hakkanud küsima ka kuna ilmselt ta ei saaks eriti midagi teada kuna ta õde kaitseb teda midagi millegi eest. Nii palju ta sai aru. Liz siis ulatas oma käe ka siis ning raputas siis mehe kätt viisakusest mõned sekundid ning siis lasi lahti. "Ahjaa meeldiv tutvuda, Jack," lausus ta siis seal. Kuid just kui meeldiv see algus oli, kes seda teba. Saad teada, et su õde elab siin lähedal aga kontakti ei hoia üldse.
|
|