|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 13:08:00 GMT
Ivory astus trepikotta, kogu neiu kehahoiak kõnelemas selle eest, kui väsinud ta oli. Neidis oli kasutanud töölt vaba päeva ära ja käinud West Endil vanematel ja väikesel õel külas ja juba bussiga sinna- ja tagasisõit oli kurnav. Trepist üles teisele korrusele kõmpides ei jõudnud blondiin ära oodata, kuni ta saab oma korteris mõnusa kuuma duši võtta, midagi süüa ja siis lihtsalt diivanil lesida ja televiisorit vahtida. Korteriukse taha jõudnud, asus Naomi käekotis sorama, et sealt rahakott võtta, kus ta korterivõtmeid hoidis, ent seda ei paistnud seal olevat. Naine tuhnis veel veidi kotis, kuid seeläbi ainult veendus, et rahakotti tõesti polnud seal. Sellele arusaamale jõudnud, lasi Ivy kuuldavale nördinud oige ja võttis taskust telefoni, ema numbrit valides. "Tsau, kuule, mu rahakott jäi teie juurde vist, saad vaadata?" lausus ta naisele, kui too kõne vastu võttis. Läks mõni minut, kui neidise ema vastas, et Ivory tõesti oligi oma rahakoti nende juurde jätnud ja et nad toovad talle selle millalgi ära, aga neil läheb kõige vähem poolteist tundi. "Ole nii kaua linnas," soovitas ema veel ning sellega kõne lõppes. Naomi ohkas, nõutult keset trepikoda seisma jäädes. Mida ta nüüd siis teeb? Linna minna hästi ei jaksanud, kuigi see oli suhteliselt lähedal, aga väljas oli ikkagi külm. Aga trepikojas oli ka jahe ja seal mitu tundi passida... Näitsik koputas telefoniäärega vastu alahuult, erinevaid variante peas kaaludes, mis kõik tundusid praegu halvad.
OT: Lizzie
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
Elamurajoon: Downtown
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 15:59:21 GMT
Lizzie oli käinud siis päeval välja ning jõudis nüüd lõpuks tagasi oma kortermajja, kus tal oli oma korter. Ta päev oli olnud üsnagi isukas tema jaoks, kellel ei olnud tööd ega midagi hetkel. Ta niisama veetis aega siin ja seal. Teisel korrusel oli temagi korter tegelikult. Ivory juurde jõudes jäi ta seisma ja vaatas tema poole. "Hey! Miks sa siin keset koridorit seisad?" pidi ta neiult siiski küsima kuna asi ei tundunud õige olevat kuna kes ikka tahtis siin jahedas koridoris seista. Samas nad said suhteliselt hästi tegelt isegi läbi. Veel ka ta võis olla vahest uudishimulik.
|
|
|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 16:14:49 GMT
Ivory kuulis, kuidas keegi trepikotta sisenes ja trepist üles tulema hakkas ning kui tulija teisele korrusele jõudis, tundis neiu temas ära oma korrusekaaslase. "Hei," tervitas ta neiut, kelle nime mäletas olevat Lizzie. Tüdrukud olid küll varem kokku trehvanud, kuid enamasti piirdus asi kas pelgalt naeratuste ja tervituste või siis väikese sõnavahetusega. Üksteist lähemalt tundma õppida polnud neidised siiamaani jõudnud, aga Naomi oli siia korterisse ka alles üsna hiljuti kolinud, umbes kuu aega tagasi. "Mul jäid võtmed vanemate juurde ja nad elavad West Endil, nii et ma pean siin üsna pikalt ootama nüüd," selgitas ta olukorra Lizziele lahti. Vabatahtlikult poleks ta tõesti seal seisnud.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 16:21:06 GMT
Lizzie noogutas arusaadavalt sellepeale, mida Ivory oli talle just öelnud. Ta isegi oli vahest oma võtmeid vüid muid asju maha jätnud. Kuid jah õnneks ta vanemad elasid siin lähedal seega sai alati külla minna kuigi ta heameelega oleks tahtnud, et nad elaksid kaugemal. "Ahsoo. See tundub siis loogiline, et miks sa siin seisad," lausus ta seal rohkem omaette kui neiule. "Kui tahad võin sulle selleks ajaks oma korteris sooja pakkuda, ehk võid neid oodata minu korteris. Mul ei oleks selle vastu midagi kui oleks seal seltis mõneks ajaks," pakkus ta siis idee välja.
|
|
|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 16:33:50 GMT
Ivory muigas Lizzie esimeste lausete üle. "Loogiline on, jah, et võtmeteta sisse ei saa," naeris ta. Kuuldes tüdruku pakkumist, kergitas ta kulmu. See oli temast küll väga armas, aga Ivy ei tahtnud, et Liz peaks oma viisakuse pärast mitu tundi teda taluma. "Kindel? Neil võib mitu tundi minna, ma ei tahaks tüliks olla." Kuigi neidis oli ise öelnud, et tal poleks seltsilise vastu midagi, siis võib-olla ta Naomit ikka päris nii pikaks ajaks enda juurde ei soovinud. Igal juhul oli tal Lizzie pakkumise üle hea meel ning ta väljendas seda, kinkides tüdrukule sooja naeratuse, jäädes ootama, mida too asjast arvab.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 16:52:22 GMT
Lizzie naeratas vastu seal nüüd. "Jahm ma olen selles kindel. See on kindlasti parem kui olla siin jahedas koridoris. Ma saan pakkuda sulle isegi teed või kohvi ja istet, sa ei pea terve selle aja siin seisma või kükitama," lausus ta naeratdes. Ta isegi ei tea kust see viisakus tuli tema puhul praegu, kuigi ta oli viisakas suht tihti aga ta ei kutsunud inimesi eriti oma korterisse muidu väga.
|
|
|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 17:01:44 GMT
Ivory suunurgad tõusid tüdruku sõnu kuuldes siiraks naeratuseks. "Kuule, suur aitäh sulle, päriselt ka," oli ta Lizziele tõesti väga tänulik, sest tänu temale ei pidanud ta nüüd kas külmaga linna kõmpima ja seal passima või siis siin külmas trepikojas ootama. "Ja sa ei pea mulle midagi pakkuma, ausõna, ma katsun võimalikult vähe tüliks olla," kinnitas Naomi. Sel hetkel oli ta ilmselt valmis maad ja ilmad kokku lubama, et miski ainult seda suurt vedamist, mis talle osaks oli saanud, ära ei rikuks.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 17:08:42 GMT
Lizzie naeratas. "Pole midagi. Ma nagunii oleks omale teed hetkel teinud kuna seal väljas ei ole just eriti soe ilm. Seega pole probleem teha seda rohkem," lausus ta naerades. Ta kõndis siis paar ust edasi ning võttis oma käekottist oma koduvõtme, et uks avada. "Sa ei ole tüliks. See on kohe kindlasti parem kui veeta oma õhtu taas üksi teleka ees või arvutis," lausus ta muigega seal nüüd ja see oli tõsi.
|
|
|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 17:20:53 GMT
"Okei, noh, siis võib," naeratas Ivory veidi häbelikult. Tassikene kuuma teed oleks tõesti meeldiv olnud, oleks kiiremini üles soojendanud. Neiu järgnes Lizziele, kui too oma korteriukseni kõndis, ning jäi siis ootama, kuni ta ukse lahti teeb. "Kui sul on mõni õhtu igav ja mul on see õhtu vaba, siis võime midagi koos teha," pakkus ta tüdrukule, kui talle jäi tema viimasest lausest mulje, et ta veedab tihti õhtuid niimoodi üksinda. "Aga ega mul neid vabu õhtuid nii palju ei ole, ja usu mind, sa ei kadesta seda," lisas Naomi veel kibeda muigega. "Mulle tundub küll, et mõnusam on veeta õhtu kodus laiseldes, kui teiste pallide järel joostes." Kuigi eks ta oli vahelduse asi, talle oleks rohkem puhkeaega meeldinud ja Lizzie oleks ilmselt tahtnud proovida, kuidas oleks tihedama päevakavaga elada.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 17:27:51 GMT
Lizzie tegi oma korteriukse lukkust lahti ning avas selle. "Noo mitte päris iga õhtu. Ma käin sõpradega väljas ka aga siiski kuna ma olen hetkel veel suht töötu. No nüüd vist sain omale töökoha, sõbra juures," lausus ta siis muigega. Lizi päevakava oli üsnagi sisutu. Ta võis teha midagi kuna ta tahtis kuid nüüd, kust ta tööle läheb siis see muutub. "No ütleme, nii et sealt telekast ei tule eriti midagi uut ja enamus häid filme olen näinud juba," lisas ta siis veel juurde seal. Ta oli vahepeal oma korteri ukse ka avanud, ning osutas, et Ivory läheks esimesena sisse, et ta saaks siis tema järel ukse tagasi kinni panna, mitte päris lukku loomulikult.
|
|
|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 18:28:08 GMT
Ivory noogutas tüdruku jutu peale. Seda muidugi, et käis väljas ka tuttavatega. "Oo, kellena sa tööle hakkad?" uuris neidis nii jutujätkuks kui ka siirast uudishimust. "Jah, eks ta ole vahelduse asi," ütles blondiin oma endise mõtte ka kõva häälega välja. "See ütlus on vist õige, et me tahame seda, mida meil ei ole." Naomi astus ees Lizzie korterisse sisse ning veendus, et teine ikka ka tema järel uksest sisse mahub, enne kui üleriideid seljast võtma asus. Sellega viimaks ühel pool, jäi ta natuke kohmetult seisma ning ootama, kuni ka Liz valmis saab. Tal polnud kavas teise külalislahkust ära kasutada ja kuskile omapead minna või midagi luba küsimata näppida.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 19:23:38 GMT
"Baaridaamina ja samas ka aitan ilmselt graafikut teha, Bennet's Pub. Ma tean Melanie't põhimõteliselt pubi omaniku üsnagi hästi," lausus ta vastuseks. "Seda ka jaa ega see ütlus on ilmselt jaa tõsi." Liz astus ka siis peale Ivoryt sisse ning võttis ka oma üleriided ära. "Sa võid kas diivani peale või siis köögis tooli peale istuda. Ma lähen teen meile teed," ütles ta neiule kui ta ise köögi poole astus.
|
|
|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 19:47:03 GMT
"Oh, ma olen käinud seal," lausus Ivory selle peale mingi üsna ebavajaliku fakti, aga samas andis ta ühtlasi niimoodi mõista, et teab seda kohta. "Jään siis ootama, et sa mulle mõnikord tasuta joogid sebid," tegi ta Lizziele silma, ise kergelt naerdes. Tüdruku viimaste sõnade peale ta noogutas ning otsustas köögitooli kasuks, sest siis olid nad ikkagi samas ruumis ja said normaalselt vestlust jätkata. Niisiis võttiski Naomi ühel toolidest istet ja asetas käed enda ette lauale, jälgides, kuidas Lizzie tee kallal askeldama asus.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 21:29:53 GMT
"Ma olen ka seal paar korda käinud ikka, mitte päris iga päev," lausus Lizzie ka siis midagi selle kohta. See ei olnud jah just kõige vajalkum fakt. "Eks näis, ma ei luba midagi," lausus Liz muigega. Ta pani siis vee veekannu ning see järel pani selle ka tööle. See järel hakkas ta vaatama, mis teid on tal üldse pakkuda. "Erm, kas sa soovid kummelli, piparmündi, metsmaasika või roheline tee?" küsis ta siis nüüd seal Ivory'lt kui oli leidnud kõik oma teepakid, kus oli midagi sees ikka. Ega tal eriti palju tee sorte polnud nüüd kus juures.
|
|