Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
Elamurajoon: Downtown
Huvid: Töö, sport, muusika
Töökoht: Black Spades
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Cecilia Night on Feb 6, 2016 15:50:04 GMT
Oli hilisõhtu ning puhus kerge tuul. Cecilia oli tulnud Harmony Park'i, et siin kokku saada Melanie'ga. Just nii, selle samuse neiuga, kes on liige linna teises gängis. Nende kahe gängi vahel on olnud alati rivaalitsemine, aga seekord oli Cecilial neiu abi vaja. Ta ei tahtnud ise ka seda tunnistada, aga nii see oli. Nimelt oli tal kiiremas korras vaja saada uut relva. Eelmine tüüp kes selle talle müüma pidi, aga hüppas alt ära. Selle eest mees veel maksab ja kõvasti. Hetkel pidi, aga Cec pühenduma enda eesolevale diilile. Loodetavasti on neiu nõus temaga kaupa tegema, vastasel juhul peab ta minema Jack'i jutule ja see ei saa tore olevat. Kõik gängi liikmed peavad iseendale oma relvad ise muretsema. Cecilia oli pargi oodanud juba 5 minutit. Kohe-kohe peaks siia ilmuma ka Melanie, kui ta üldse kohale tuleb. Naine kandis seljas enda töörõivad, mis olid üleni mustad. See oli hea värv, mis ei paistnud pimedas välja. Hetkel toetas ta enda tagumenti ühe pargis oleva pingi peal.
OT: Melanie
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
Töökoht: Bennet's pub baaridaam/Street racer
Suhteseis: vallaline
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 16:05:32 GMT
Melanie oli saanud kõne Cecilialt, kes temaga õhtul pargis kokku tahtis saada. Neiu oli natuke imestunud. Tal olevat abi vaja. Peagi hakkas kell lähenema kokkulepitud ajale. Mel pani selga musta mantli ning võttis suuna Harmony pargi poole. Käed taskus liikus ta vaikselt edasi, otsides oma silmadega Ceciliat. Lõpuks leidis ta tüdruku ühelt pargi pingilt. "Nii, mis mureks?" uuris Melanie. Ta polnud pahane. Äri asjad oli vaja kiiresti ära ajada, kuna kui Jack veel kuuleks sellest, et nad omavahel äri ajavad, see ei oleks ka hea. Mel sai enamasti kõigiga läbi. Asju tuli lihtsalt mõistlikult arutada. Melanie süütas endale ühe suitsu ning jäi seda siis tõmbama. Kiirelt kella vaadanud, viis ta pilgu tagasi neiule. Melanie pidi peagi street race'ile minema.
|
|
Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
|
Post by Cecilia Night on Feb 6, 2016 16:14:00 GMT
Kaua ei pidanud Cecilia enam ootama ning tüdruk ilmus kohale. Cecilia muutus tõsiseks ning vaatas neidu. "See mida ma sinult palun ei kordu enam kunagi," lausus ta esimese asjana, et asjad selgeks teha. Neist ei saa sõpru, C'l on lihtsalt abi vaja ja see oli tema viimane õlekõrs. Homme oli vaja töö ära teha ja ilma relvata on see peaaegu võimatu. "Ma tean, et teie gäng tegeleb veidike ka relvade äriga. Nimelt on mul vaja homseks ühte snaiperpüssi. Mida täpsem, seda parem ja ma olen nõus maksma niipalju kui vaja," etteteatamis aeg oli küll lühike, aga ehk annab midagi korralda. Oma tööd asub neidis tegema alles õhtul ning Melanie saab relva talle hommikuks kohale toimetada. Muidugi, kui ta tehinguga üldse nõus on.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 16:27:28 GMT
Melanie tegi vaikselt suitsu ning kuulas tütarlast. Tema kulmud kerkisid iga neiu lausega. Homseks, snaiperpüssi. Melanie hakkas kergelt naerma. "Sa räägid tõsiselt?" küsis MJ siis järgmisel hetkel, üsna tõsiselt. "Homseks?" küsis ta siis uuesti. Sel hetkel tundus Cecy ikka päris peast põrunud. Seda ei ole lihtne korda saata. "Ja ma arvasin et Jack on teid ikka korralikult kasvatanud. Et relva muretsemisi ei jäeta viimasele minutile" lisas ta ning raputas siis õrnalt pead. Neiu jätkas suitsu tegemisega, kuni see lõpuks otsas oli. Ta lasi konil maha langeda ning kustutas selle siis oma jalaga ära. Mel saatis ühe Sms'i, oodates nüüd vastust, et kas see on võimalik homseks või mitte.
|
|
Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
|
Post by Cecilia Night on Feb 6, 2016 16:40:55 GMT
"Kahjuks küll jah," lisas Cec. "Minu diiler hüppas viimasel minutil alt ära," lausus ta, kui oli kuulnud Melanie lauset. Ka temal oli hetkel sitt olukord. Tavaliselt ei jätnud ta kunagi asju nii hilja peale ja muretses kõik asjad vaakult valmis. "Aga ma ütlesin, et sa saad nii palju raha, kui vajad," sellise kiire töö eest oli Cecilia nõus maksma nii palju kui Melanie soovib. Loodetavasti ei varasta ta teda nüüd tühjaks. Midagi võiks ikka endale ka jääda. Samal ajal, kui Melanie sõnumit saatis, liikus Amy ringi. Ta oli parajalt närvis. Kui relva ei ole, ei saa ta ka tööd teha ning sellele ei taha ta mõeldagi, mis saab siis, kui ta enda tööd ära ei teeb. Siis on tema järgmine kes igavesse unne vajub.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 16:50:07 GMT
Melanie ootas siiani sõnumit. Ei mingit vastust veel. "Mitmes töö sul on see?" uuris Melanie nüüd. Niisama vaikus oleks ka nüüd imelik olnud, seega üritas Melanie siiski jututeemat alustada. Tüdruk ise ei suutnud inimesi tappa. See oli tema jaoks liiga karm. Neiu ohkas kergelt, kas tõesti ei tule ikka sõnumit? Neiu tatsas ka juba ühel jalalt teisele. Seda sellepärast, et õues hakkas üsnagi jahe. Lõpuks pinises tüdruku telefon. Melanie luges Sms'i läbi ning kustutas selle siis kohe. "Homme kell 13:00 Bennet's pub'is" vastas Melanie siis lõpuks. See oli märk sellest, et vastus oli jaatav. "Kaasa 2800$ sulas" lisas ta. "Sobib?" küsis Melanie veel lõpuks, kergitades üht kulmu. Ta andis Ceciliale võimaluse ka ära öelda, kuid Mel oli üsna kindel, et seda ta ei tee. OT. no pole aimugi mis see summa võiks olla, aga nii on
|
|
Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
|
Post by Cecilia Night on Feb 7, 2016 8:24:32 GMT
Kuulnud neiu küsimust, kergitas ta veidike kulme."Neid on nii palju, et lugemine on sassi läinud," lausus ta umbkaudselt. Ta ei saanud öelda kindlat numbrit. Sama hästi oleks ta võinud nimed juba ritta laduda. Lõpuks, aga tuli neidisele sõnum. Nüüd oli käes tõe hetk. Cecilia kuulas juhiseid, homme kell 13 Bennet's pubis. Talle see sobib. Kuulnud hinda, siis neidis ei imestanud. Selline asi pidigi maksma. "Muidugi ma olen nõus," lausus ta, kui Melanie talt üle küsis. Ega ta muidu poleks seda palunud. "Ma jään sulle teene võlgu," lausus ta veel ning vaatas neidist. Cec mõtles seda tõsiselt. Kui Melaniel on midagi vaja, siis ta ka aitab tüdrukut. Ükskõik, mis see ka oleks.
|
|