Lizzie Night
Elanik
18-aastane
Elamurajoon: Downtown
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 16:25:52 GMT
Lizzie oli siia tulnud niisama oma aega veetma täna. Kuid see ei sujunud nii nagu tema tahtis. Tema kõrvale istus mingi hetk üks noormees, kes hakkas üsnagi pea talle külge ajama kuid sellel tüüpil oli üsnagi raske arusaada, et Liz ei olnud üldse huvitatud. "Ma ei ole huvitatud, mitu korda ma pean seda sulle ütlema. Ma ei soovi sinuga tantsida ega midagi muud teha," lausus ta seal juba mitmendat korda, ta oli seda lauset päris mitut erinevat moodi öelnud. Ta oli isegi proovinud lahkuda aga see tüüp tuli ikka talle järgi.
OT: Cecilia
|
|
Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
Huvid: Töö, sport, muusika
Töökoht: Black Spades
|
Post by Cecilia Night on Feb 6, 2016 16:34:47 GMT
Cecilia oli otsustanud, et laseb end natukene lõdvaks ja veedab enda õhtu pubis. Hetkel oli ta Bennet'i pubis. Siin pakuti head õlut, mis oli imelikult sootsa hinnaga. Kas oli asi Cecilias ja ta oli ainuke, kellele see maitses või oli see lihtsalt odama hinnaga. Pubisse sisse astudes liikus ta esimese asjana leti juurde ning tellis enda tavalise. Saanud selle kätte, vaatas ta ringi. Pubis oli palju inimesi, aga talle jäi silma üks paar. Tegelikult ta ei saanud olla kindel kas nad olid üldse paar, kuna tundus, et neiu ei soovi mehe seltskonda. Mees, aga ei jätnud jonni ning surus peale. Cecilia lootis, et mees saab sellest aru, aga ei, ta kohe kiusas seda neidu. Cec otsustas mehe minema ajada. Ta tõusis ning liikus selle paari poole. "Ma arvan, et neiu ei soovi enam sinusuguse seltskonda," lausus ta kui oli kohale jõudnud, nägemata tüdruku nägu. Mees, aga ainult turtsatas sellepeale ning jätkas enda tegevust. Sellel hetkel tõmbas Cec mehe eemale ning andis talle ühe löögi vastu nägu. "Õpi naistega käituma ja tule siis uuesti tagasi."
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 16:59:50 GMT
Lizzie oli tüdinenud juba sellest noormehest, tal oli temast lausa kõrini juba. Ta oli nii tüütu juba. Ta ei saanud sõnadest üldse aru aga kuna Liz ei tahtnud eriti pahanadustesse sattuda siis ta ei löönud seda meest ega midagi veel aga kui ta tõesti pinda käib siis ta võib seda isegi teha. Ta oli üllatanud kui keegi tuli talle järsku appi seal. Seda ta küll ei oodanud. Kuigi see neiu, kes appi tuli tundus Lizzile isegi tuttav kuid esialagu ei suutnud ta veel tuvastada kuidas. Lizzie kõndis siis neile järgi ja nägi kuidas see neiu lõi seda noormest ja neiu sõnade peale pidi Liz muigama. Ta vaatas selle mehe poole üsnagi vihase näoga, ta oli kindel, et kui too üritab veel midagi teha siis ta saab temaltki löögi kuskile.
|
|
Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
|
Post by Cecilia Night on Feb 7, 2016 8:32:26 GMT
Mees vaatas Cecilita vihaselt, aga kõndis siiski minema. Parem talle endale. Alles nüüd märkas tüdruk, et kõik teised pubis olevad inimesed teda jälgivad ja, et see naine keda mees kiusanud oli, oli ka kaasa tulnud. Neidis mööndusi naise poole ning sõnas,"Loodan, et teiega on kõik korras" Cecilia uuris naist veidike tähelepanelikumalt ja alles nüüd sai ta aru, see naine oli tema noorem õde Lizzie. Viimati nägi ta teda, siis kui too laps oli, aga see nägu ei unune kunagi. "Lizzie?" küsis ta igaksjuhuks üle. Ta võis siiski ju ka eksida.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 7, 2016 8:41:38 GMT
Lizzie noogutas oma pead kui küsiti, et kas kõik on korras. "Jah, kõik korras," lausus ta igaks juhuks ka veel. "Tänan, abi eest," lisas ta juurde. Kui ta nüüd selle naise poole, kes teda aidanud oli nägi üsnagi ta õe moodi välja kuid ta ei tahtnud seda uskuda. "Jah see minu eesnimi," ütles ta kui see naine ütles ta nime. "Cecilia?" küsis ta siis igaks juhuks vastu ka kuna see oli siiski ta õe nimi. Ta siiani mäletas, milline ta õde välja nägi.
|
|
Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
|
Post by Cecilia Night on Feb 7, 2016 8:55:08 GMT
Naine noogutas kaasa. Tore, et naisega kõik korras on. Selliseid mehi kes naisi ära kasutasid oli päris palju ja kui sa nendega tegeleda ei osanud, siis võisid asjad viltu vedada. Ceciliat läbis rõõm, kui ta kuulis, et see naine oligi tema õde. "Jaa, see olen mina. Su õde," lausus ta sellepeale. Kuidas ta oleks tahtnud enda õde kallistada, aga ta arvas, et see ei võinud neidisele meeldida. "Kas lähme istume lauda?" pakkus ta ning vaatas enda õde.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 7, 2016 9:37:53 GMT
Lizzie vaatas oma õe poole, kes oli kodust lahkunud kui ta oli alles algkoolis suht. Kallistamise ilmselt ei oleks jaa olnud kõige parem tegu praegusel hetkel. Liz oli tegelt üsnagi solvunud ja vihane, et ta õde seda tegi. "Wow. Õde, kes kadus mu elust aastaid tagasi," pomises ta seal midagi omaette nüüd. "No lähme ja istume," lausus ta ning osutas siis käega ühe vaba laua poole, mis ei olnud neist eriti kaugel.
|
|
Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
|
Post by Cecilia Night on Feb 7, 2016 18:35:27 GMT
Cecilia tundis kuidas tema õest õhkus külmast, aga sama veidike ka vastutulekut. Vähemalt nõustus ta temaga rääkima. Nad istusid laua taha. Cecilia uuris enda õde ning vaikis veidi. "Kuidas sul läinud on?" Päris ta enda õelat peale veidikest vaikust. Tore oleks teada millega Lizzie tegeleb. Teda siiski huvitas see.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 7, 2016 21:20:21 GMT
Lizzie naeratas korraks kuid see kadus üsangi pea tema näolt. "Oi sa ei olegi veel oma sõpra Jack'i kohanud," lausus Liz muigega. "Ma kohtasin teda täna hommiku poolikul kohalikus pagaris. Ta pakkus mu nime järgi, kes ma olen. Ta nägi ID või muud sellist kui ma maksin oma saiakeste eest," lisas ta siis veel juurde seal nüüd. See ei olnud halvas mõttes mõeldud. "Aga muidu läheb suht normaalselt," vastas ta siis ikka küsimusele ka. "Aga sul endal?" küsis ta siis vastu ka ikka.
|
|
Cecilia Night
Black Spades
25-aastane
|
Post by Cecilia Night on Feb 8, 2016 15:50:12 GMT
Cecilia tõmbus tõsiseks, kui kuulis, et Jack oli tema õega kohtunud. Kas mees võis Lizziele temast midagi rääkida? Kas tema tööst? "Mida ta sulle rääkis?" küsis Cecilia, kui oli taastunud. Amy kuulas enda õe lühikest vastust. "Ka mul läheb hästi. Teen tööd ja elan vaikselt enda elu," sõnas naine naeratades. "Millega sa tegeled? Käid koolis või töötad?" Küsis ta teadmaks, millega õde tegeleb.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 9, 2016 16:39:50 GMT
Lizzie ohkas. "Ega ta eriti midagi ei öelnudki. Nii palju, et sa kaitsed meid oma töö tõttu ja see pärast pole viimasel ajal ühendust võtnud. Ning seda ka ütles, et sulle meeldib fotograafia ja ujumine," ütles ta siis oma õele, kellega oli nii harjumatu endiselt veel rääkida. "Mina olen kooli lõpetanud. Vähemalt keskkooli. Ülikooli ei läinud kuna ei suutnud otsustada mida than õppida. No nüüd lähipäevil ilmselt hakkan tööle baaridaamina tegelt siin samas pubis, üks omanikest on mu hea sõbranna," ütles ta seal muigega lõpuks. Nii, et nad võivad nüüd üksteist palju rohkem siin kohata.
|
|