Jack McCoy
Black Spades
27-aastane juhi parem käsi
|
Post by Jack McCoy on Feb 6, 2016 19:26:52 GMT
Jack'il oli täna trenni tegemis päev. See tähendas seda, et tal oli minek Red Brick Recreation Center'isse. Ta pakkis oma koti kokku, jättis oma kutsudele süüa ning suundus uksest välja. Ta istus oma autosse ja hakkas spordiklubi poole sõitma. Õnneks see oli ta kodust autoga sõites umbes 10 minuti kaugusel, nii et sinna polnud kaua sõita. Jack otsis parkimis kohta ja lõpuks vaevaga ta leidis ühe. Mees kõndis spordiklubisse sisse ja vaatas tänaseid lahti olevaid spordiväljakuid. Ta mõtles, et niisama jõudu on juba mõtetu teha, et võiks ka midagi mängida. Jack nägi, et kohe avaneb tennise väljak ning ta läks kähku end kirja panema. Aja pani ta omale tunniks ja pooleks ning läks riiete kabiini.
OT: Ivory
|
|
|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 19:40:06 GMT
Ivory'l oli täna järjekordne tööpäev, mistõttu ta oli juba varakult Red Brickis kohal ja selle aja jooksul oli ta jõudnud juba kahele kliendile pallitüdrukuks olla. Seljas oli neidisel suur tumesinine pusa ja jalas mustad retuusid ja botased. Juuksed olid tal hobusesabasse kinnitatud. Sportlik riietus oli osa nende dresscode'ist ja see oli ka loogiline, sest niimoodi oli mugavam pallide järele sörkida. Umbes kümme minutit tagasi oli Naomi poolt teenindatava kliendi aeg läbi saanud ja kuna kõikidel teistel mängijatel olid juba pallitüdrukud või -poisid olemas, sai blondiin endale väikese puhkuse lubada, mis kulus ka peale pikka edasi-tagasi jooksmist ära. Siis aga ilmus vabanenud väljakule uus mängija, ning Ivory ajas end taas püsti, mehele palle ja reketit otsides ning nendega siis temani kiirustades. "Tervist," teretas ta viisaka naeratusega meesterahvast, neid talle ulatades. "Ma olen teie pallitüdruk," selgitas ta igaks juhuks, äkki polnud mees varem neil käinud ja polnud sellise luksusega harjunud.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 6, 2016 19:43:44 GMT
Jack oli riietus kabiinist välja tulnud ning tal olid jalas lühikesed püksid, valge tank top ja pea ümber valge pael. ''Tere tere.'' oli Jack üllatunud, et juba tuldi teenindama teda ning ta tõesti ei teadnud, et siin on pallitüdrukud. ''Ohoh väga meeldiv.'' Jack oli oma pallitüdrukuga rahul ja naeratas rõõmsalt ''Kas te tohite õpetada kliente mängima ka?'' küsis Jack, kuna ta polnud tennises väga kõva käsi.
|
|
|
Post by Ivory N. Dahl on Feb 6, 2016 19:54:33 GMT
Ivory naeris kergelt mehe reaktsiooni üle. Vähemalt tundus see klient rõõmsameelne ja esmamulje temast oli blondiinile hea. Noorhärra küsimuse peale kergitas neidis veidi kulmu. "See pole küll osa meie tööst ega väljaõppest, aga ma ei näe põhjust, miks ei tohiks," muigas ta. "Kuigi ma pole ise ka väga osav, aga midagi olen ikka näinud ja õppinud. Aga ma arvan, et kui sa oled veel algaja, siis sa võiks pigem automaadi kui vastasega mängida. Muidu nad tüdivad sust ära," naeris neidis kergelt. Niisiis juhtis Naomi kliendi automaadini ja võttis veidi ebalevalt mehe käest reketi, demonstreerides talle, kuidas seda käes hoida tuleks. "Ja siis see automaat seal hakkab sulle palle ette tulistama ja sa lihtsalt üritad need üle võrgu tagasi lüüa," seletas ta nii hästi, kui oskas.
|
|
Jack McCoy
Black Spades
|
Post by Jack McCoy on Feb 6, 2016 21:09:26 GMT
Jack naeratas, kui neidis hakkas Jack'ile õpetama, kuidas mängida. ''Selge. Ma olen Jack muidu.'' mõtles Jack, et peaks äkki tutvustama ka ennast. Jack siis seisis teiselpool võrku ja esimene pall, mis masin talle tulistas, lõi ta mööda. Järgmine ka mööda, ülejärgmine ka, sellest järgmisele sai isegi pihta, aga õigesse kohta see küll ei lennanud. Tal hakkas juba natuke mark neiu ees ning hakkas kahetsema, et tennise valis.
|
|