Post by Craig Martin on Oct 31, 2015 11:57:18 GMT
Kuna sellele tegelasele ma tutvustust ta ei tekita, sest temaga ma ei mängi, ta on lihtsalt administraatori eest siin foorumis, siis seletan ma paari sõnaga ära perekonna mineviku ja muu taolise. Ülejäänu on teie enda mõelda, aga alati võib küsimustega minu poole pöörduda, kas üks või teine asi on okei. Üldjuhul ma piiranguid ei sea. See otsing ongi siis mõeldud põhjusega, et foorumis oleksid mõned omavahelised sidemed ja perekonnaarmastust.
Martinite perekond kolis Aspenisse juba siis, kui Craig ise veel poisike oli. Tal on noorem vend Colin Martin, kes elab ja töötab New Yorkis kinnisvaramaaklerina, ning noorem õde Milena Clinton (neiupõlvenimega Martin), kes elab Aspenis, on õnnelikus abielus ning on Aspen Recreation Center'i juhataja. Milena on Martinite perekonnaga väga lähedane, ja Milena lapsed samuti (keda otsin ka allpool). Milena on abielus Will Clintoniga, kes omab linnas autotöökoda (kui on selle jaoks tarvis eraldi sahtlit, olen alati nõus tekitama).
Craig ise on Aspen Snowmass'i omanik & juhataja. Sellele pani alguse Craig'i isa ja peale isa surma tuli see kohustus Craig'ile. Tulevikus kavatseb ta jätta Aspen Snowmass'i oma vanimale pojale. Craig on abielus uue naisega, Melinda "Mellie" Martiniga. Tema laste ema Alexandra Martin elab ja töötab hetkel Bermuda saarel turismikorraldajana.
VÄLIMUSED (ehk mille põhjal endale FC valida)
Craig Martin: Pikk, mustad juuksed, hallikas-pruunid silmad, heleda nahatooniga. FC on Matthew Fox; teistele pereliikmetele ei otsinud FC-d välja.
Alexandra Martin: Pruunid juuksed, jumekam nahk, pruunid silmad. Kolumbiast pärit.
Milena Clinton: Naturaalselt tumepruunide juustega, aga värvib neid kuldblondiks. Siniste silmadega, keskmist kasvu ja sale naine. Nahatoon hele.
Will Clinton: Pikk, treenitud, tuhmblondid juuksed ja rohelised silmad. Heleda nahatooniga.
Martinite perekond kolis Aspenisse juba siis, kui Craig ise veel poisike oli. Tal on noorem vend Colin Martin, kes elab ja töötab New Yorkis kinnisvaramaaklerina, ning noorem õde Milena Clinton (neiupõlvenimega Martin), kes elab Aspenis, on õnnelikus abielus ning on Aspen Recreation Center'i juhataja. Milena on Martinite perekonnaga väga lähedane, ja Milena lapsed samuti (keda otsin ka allpool). Milena on abielus Will Clintoniga, kes omab linnas autotöökoda (kui on selle jaoks tarvis eraldi sahtlit, olen alati nõus tekitama).
Craig ise on Aspen Snowmass'i omanik & juhataja. Sellele pani alguse Craig'i isa ja peale isa surma tuli see kohustus Craig'ile. Tulevikus kavatseb ta jätta Aspen Snowmass'i oma vanimale pojale. Craig on abielus uue naisega, Melinda "Mellie" Martiniga. Tema laste ema Alexandra Martin elab ja töötab hetkel Bermuda saarel turismikorraldajana.
VÄLIMUSED (ehk mille põhjal endale FC valida)
Craig Martin: Pikk, mustad juuksed, hallikas-pruunid silmad, heleda nahatooniga. FC on Matthew Fox; teistele pereliikmetele ei otsinud FC-d välja.
Alexandra Martin: Pruunid juuksed, jumekam nahk, pruunid silmad. Kolumbiast pärit.
Milena Clinton: Naturaalselt tumepruunide juustega, aga värvib neid kuldblondiks. Siniste silmadega, keskmist kasvu ja sale naine. Nahatoon hele.
Will Clinton: Pikk, treenitud, tuhmblondid juuksed ja rohelised silmad. Heleda nahatooniga.
Craig'i lapsed
Nimi: ... Martin (poeg)
Vanus: 26/27
Pildiohver: Vali ise, arvestades vanemate välimust.
Muu: Lõpetanud Berkeley ülikooli ärijuhtimise erialal ja õppinud kõrvale ka finantsjuhtimist. Hetkel töötab finantsjuhina Aspen Snowmass'is ehk töötab ainult siis, kui lumi maas on. Lumeperioodil teenib piisavalt raha, et ülejäänud aasta luksuslikult ära elada (sama lugu on Craig'iga). Vabal ajal leiab muid väiksemaid tööotsi või käib reisimas. Ei ela enam vanemate juures.
Nimi: ... Martin (tütar)
Vanus: 22/23
Muu: Õpib Aspeni ülikoolis viimast aastat, eriala võid ise valida. Temperamentse iseloomuga, pere draamakorraldaja. Talle ei meeldi papsi uus naine Mellie.
Nimi: ... Martin (poeg)
Vanus: 16/17
Muu: Keskkoolis õppiv poiss. Mängib jalgpalli ja korvpalli, ühte neist tahab professionaalselt edasi jätkata. Populaarne.
Nimi: ... Martin (tütar)
Vanus: 12/13
Muu: Põhikoolis õppiv plika. Energiline, väga hea lauluoskusega ja armas. Pere pesamuna.
Milena lapsed
Nimi: ... Clinton (poeg)
Vanus: 22/23
Muu: Töötab isa juures autotöökojas. Suur huvi autode vastu. Käib kiirendusvõistlustel, millega on pappi kokku ajanud. Lumelaudur, võtab osa igaastastest võistlustest.
Vanus: 18/19
Muu: Ei teadnud, mida oma eluga edasi teha ja ülikooli ei läinud. Kevadel lõpetas keskkooli. Hetkel töötab ja kaalub võimalusi, kuidas eluga edasi minna. Nagu vanem vendki on ta lumelaudur, võtab osa igaastastest võistlustest.
Nimi: ... Clinton (poeg)
Vanus: 16/17
Muu: Parimad sõbrad Martinite samavanuselise pojaga. Mängib jalgpalli, musikaalne ja tegelikult on tal unistus alustada oma bänd.