Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
Elamurajoon: Downtown
Töökoht: Bennet's pub baaridaam/Street racer
Suhteseis: vallaline
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 5, 2016 10:08:04 GMT
Melanie oli tihtipeale busy oma tööga. Vahel sattus ka mõni vaba päev. Mel oli kohe hommikul mäele roninud, et nautida talverõõme. Ta oli sõitnud juba mitmeid tunde, kui siis otsustas, et on aeg pisikeseks snäkiks mäekohvikus. Neiu võttis suusad jalast ning jättis need pubi kõrvale, lume peale, et saaks pärast paremini startida. Astunud kohvikusse sisse, võttis Mel kiivri peast, mille alt ilmusid välja tumepruunid pikad juuksed. Ta tellis endale ühe toast'i ja ühe aperol spritzi. Kuna tal polnud hiljem tööd, siis võis ta juba varakult väikese joogi teha. Saanud oma asjad kätte, liikus neiu välja terrassile, võttes koha pingil, kuhu päike täpselt paistis.
Inimesi polnud palju. Ju polnud veel õige lõuna aeg. Melanie võttis lonksu oma joogist ning süütas nüüd omale ühe suitsu veel enne, kui oma võiku kallale asus. Ta võttis taskust ka päikeseprillid ning nautis nüüd sooja, mida päike andis. This is paradise!
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
Huvid: Lumelaud
Töökoht: Marginals'i street racer
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 5, 2016 15:53:06 GMT
Suusatamine Mattile ei istunud, aga mäe otsas oli ju palju muudki teha. Just eelmisel õhtul oli mees võitnud ühe kiirendusvõistluse ja selle tähistamiseks otsustas Cole ühe lumelaua päeva endale lubada. Noh, ega see just lubamine polnud, sest Matt oli päris palju lumelauaga viimasel ajal sõitmas käinud. Lausa nii palju, et ostis endale kogu varustuse koos lauaga, et ei peaks kogu aeg laenutamas käima. Matt sõitis umbes tunnike, vahepeal kukkus ka, sest ega ta just pro ei olnud, aga lumelauga sõitmist nautis mees sellegi poolest. Seejärel suundus ta kohviku poole. Oma laua jättis ta kohviku kõrvale seina najale ja astus majja sisse. Mõnus söögiaroom tungis ninna ja see pani mehe kõhu korisema, sest ometigi oli ta üsna näljane. Ta tellis juustušnitsli iiri kartulite ja salatiga, kõrvale võttis sidrunivee. Ta oleks õlle võtnud, aga mäkke oli Matthew sõitnud autoga. Praad lubati lauda tuua, sidrunivesi anti kassast kätte. Mees hakkas endale kohta otsima, kus istuda. Valikut oli palju. Läbi aknaklaasi nägi Matthew terrassil istumas oma gängikaaslast, kelle juurde ta suundus. "Hei, kas võib liituda? Või ootad kedagi?"
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 0:27:35 GMT
Neiu lõpetas oma suitsu ning kustutas selle nüüd tuhatoosi. Ta asus koheselt oma toasti kallale, kuna nälg näpistas juba piisavalt. Küll aga ei võtnud Melanie kunagi hullu praadi, kuna kui kõht täis süüa, siis sõita ta pärast enam ei viitsinud. Jõudnud poole sellest ära süüa kõnetas keegi teda. Tõstnud pilgu, märkas ta oma gängikaaslast. Ta huulile ilmus õrn, kuid üsnagi kaval, muie. "Aga palun. Liitu. Mul pole kedagi tulemas" lausus neiu vastuseks. Mel võttis lonksu oma joogist. "Sa ka mäele ära eksinud?" uuris neiu. Ta polnud enne kedagi gängist mäel kohanud. Neiu jätkas oma võiku söömisega. Peagi oli tal see juba otsas. Alles oli vaid kokteil. "Laud või suusk?" küsis MJ kohe järgmisel hetkel.
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 6, 2016 11:05:28 GMT
Väga hea. Neiu istus üksi, mistõttu Matt asetas oma sidrunivee lauale ja istus Melanie vastu. "Miks sa väljas istud? Sul külm pole?" küsis noormees. Ta eelistab alati sees soojas istuda, sest õues oli päris külm. "Jap. Võitsin eile ühe võistluse ja kuidagimoodi peab ju tähistama," vastas Matt kerge naeratusega. Olgu siis see klubiring või mõni baar või pubi, vahest lubas ta endale ühe lebo päeva kodus, aga täna otsustas lumelauda sõita. Igatahes oli see üks tema lemmiktegevusi. "Ma käin vahest mäel. Vanasti käisin vähem, aga nüüd olen rohkem käima hakanud. Mitte siiski nii tihti veel, kui võiks või tahaks," seletas Matthew oma jutule lisaks. "Laud. Ma ei oska väga hästi suusatada," tunnistas kutt õrna muigega. "Aga sul, laud või suusk?" uuris Sinclair vastu. Tema praad võiks tulla juba! Kuna Melanie seal üksi oma võikut nosis ja Mattil oli kõht ikka päris tühi, siis muutus tal suu juba vesiseks.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 11:26:04 GMT
"Väljas on päike!" lausus Melanie ning naeratas rahulolevalt. Kui päike väljas oli, polnud küsimustki, kus Melanie istub. "Ooh, võitsid?" küsis Mel. "Ühel heal päeval me võistleme ka ja oi kuidas sa pähe saad" muigas Melanie kavalalt. Nad polnud noormehega kunagi võidu sõitnud. Ei tea miks, aga no polnud. Kuulnud, et Matthew aina rohkem mäel käib, noogutas Mel kergelt. See hobi oli ikkagi üle kõige. "Mul on suusad. Laud on liiga, imelik" turtsatas tütarlaps. Ta kunagi proovis seda. Isegi natuke tuli välja, aga suuskadel tunneb ta end kui kala vees. Neidis võttis järjekordse lonksu oma joogist. Ideaalne mägede jook.
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 6, 2016 20:43:00 GMT
"Väljas on ka üsna külm," tõi Matthew vastuargumendi selle vastu, miks õues istuda. "Ja, võitsin. Konkurents ei olnud üldse nii kõva, kui oleks võinud olla, aga võidetud raha oli küll hea," lausus noormees. Kuulnud Melanie lauset, hakkas mees kergelt naerma. Tõsi, nad polnud kunagi võidu sõitnud, aga ta kahtles, et Melanie võiks talle pähe teha. Mitte, et neiu hea poleks, lihtsalt Matt arvas, et tema on parem. "Kas see on väljakutse?" küsis mees muigega. "Mismõttes imelik? Suusad on imelikud," vaidles tüüp vastu. Tema kauaoodatud praad tuli lõpuks ja mees asus koheselt sööma.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 22:43:30 GMT
Melanie kehitas ilma koha pealt õlgu. Kuidas kellegile. Tüdruk nautis igal hetkel seda mõnusat päikest. "See oli väljakutse" lausus Melanie enesekindlalt. Ta tõstis klaasi huulte juurde ning rüüpas sellest paar sõõmu. Oi kui hea. "Kuna ma enne sain jalga ikkagi suusad, siis mina ei saa aru, kuidas saab küljega sõita ja nii et jalad on ühe asja küljes kinni" seletas Melani, miks ta suuski eelistab. "Eks see ilmselt ongi nii, et kumma enne alla saad, laua või suusad. Ja see tavaliselt jääb" lisas ta sinna juurde. Suuskadel oskas ta juba nii hästi sõita, et see polnud enam niivõrd sport, vaid aja veetmine mägedes, cruiisides punktist A punkti B. Nii meeldiski Melanie'le.
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 7, 2016 18:08:49 GMT
"Olgu, väljakutse vastu võetud," lausus Matt ja naeratas kergelt, "millal me selle sõidu ära korraldame siis?" Vaba aega oli temal piisavalt, aga asi olenes ikka Melanie'st ka. Tal oli ju baar ülal vaja pidada ja seetõttu ei leidnud ta äkki lähiajal vaba auku. "Mina saun laua enne ja olen harjunud külg ees sõitma. Palju lihtsam. Lumelaud on laiem ka kui suusad ja ma üldse ei mõista, kuidas nendega sõita saab," seletas Matthew oma vaatepunkti. "Võib-olla tõesti. On ju inimesi, kes sõidavad mõlemaga," lausus noormees. "Ma proovisin suuski tegelt alles hiljuti. Sellepärast ehk ei oskagi veel. Mõnel inimesel on asi kohe käpas, aga tundub, et suusad pole vist ikka minu jaoks loodud."
|
|