Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
Elamurajoon: Downtown
Huvid: Lumelaud
Töökoht: Marginals'i street racer
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 5, 2016 16:01:52 GMT
Horizon oli üks Matthew lemmikkohti Aspenis. Sealsed shotid olid ülimalt head ja kvaliteetsed normaalse hinna eest. Ega meest hind väga ei huvitanudki, sest ta ju oli oma võistluste tõttu rikas. Rahakotis valitseski ainult sajadollariliste hunnik. Matthew oli baari minnes end kohati viisakalt riidesse pannud - mustad teksapüksid, mustad kingad, valge triiksärk, mille kaks ülemist nööpi olid lahtised. Tal oli kaasas ka must pintsak, mille mees oli koos välisriietega jätnud baari garderoobi. Üks blond naisterahvas istus baarileti ääres ja Matt ei märganudki teda esialgu. Ta tellis kaks shotti, mõeldes need mõlemad endale sisse kallata, aga samal ajal, kui baarman shotte valmistas, silmas Matt viimaks oma paremal istuvat bloniini. Kenake teine. Mees muigas endamisi, kui oli tüdruku pilgu lõpuks võitnud. Baarman asetas shotid baariletile ja Matt asetas ühe neist neidise ette. "Terviseks!" naeratas kutt kavalalt, lüües oma pitsi blondiini omaga kokku ja seejärel kallas joogi endale kurgust alla. "Võin sulle joogi tellida?" pakkus Matthew, tellides endale veel ühe shoti. "Matthew." Mila Cadenza Romero
|
|
Mila Cadenza Romero
Üliõpilane
19-aastane
Nothing but a heartless lullaby.
Elamurajoon: West End
Huvid: kriminalistika
Töökoht: üliõpilane
Suhteseis: vallaline
|
Post by Mila Cadenza Romero on Feb 5, 2016 16:48:27 GMT
Mila oli istunud Horizonis baarileti ääres nii umbes veerand tundi, kuni tema kõrval maandus üks üpriski kena välimusega noormees. Juua polnud neidis endale veel tellida jõudnud ning seda täiesti lihtsal põhjusel, et kuna ta väga palju alkoholi ei tarbinud, ei osanud esimese hooga ka midagi valida. Baarimehelt nõuküsimine tundus ka natuke kohatu, seega Mila pigem ootas, kuni on õige hetk endale janukustutust paluda. Selleni neidis aga ei jõudnudki, sest tema kõrvale istuma vajunud kutt, kes tellis nedale kaks shotti mingi joogiga, lükkas ühe neist sujuvalt tema ette. Kulmu kergitanud, tõstis Cadenza pitsi siiski, et selle sisu endal kurgust alla valada, Noh, tasuta saadud joogist ei öelnud ju temagi ära, kuigi see oli ehk noore naise jaoks natuke liiga kange, pannes ta nägu krimpsutama. "Terviseks," kordas ta siiski, asetades shotiklaasi uuesti letile. "Aga palun," ei vaielnud ta vastu, kui võõras uuris, kas võib talle joogi tellida. Otsustamise tahtis siiski tema hooleks jätta. "Mila," kostis juba seejärel ka enda nime. Ilmselgelt oli täna ühe väljas käidud mehega kohting küllaltki ebameeldivaks kujunenud, selsamal põhjusel neidis praegu baaris istuski, et kliendilt saadud raha kulutada... kuigi Matthew kohaleilmumisega tõmmati Mila plaanile see raha maha juua vist kriips peale.
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 5, 2016 17:51:26 GMT
Matthew naeratas, kui neiu oli tema suhtes vastutulelik ning lubas endale joogi tellida. Kahjuks ei teadnud Matt just naiste joogieelistusi ja igaüks oli erinev. "Mida sa sooviksid?" uuris noormees. Ta jõi oma teise shotigi ära, mis pani ka mehel näo krimpsutama, sest üsna kange oli see. Aga tema jaoks hea algus. "Meeldiv tutvuda, Mila," naeratas Matt neiule. Kuna nüüd oli tema jaoks shottidega kõik, vähemalt mõnda aega, otsustas mees lahjema kasuks ja tellis ühe õlle. Pole vaja nii kiirelt ka purju jääda. Kui see oleks tema eesmärk, oleks mees ilmselt endale mingeid tekiilashotte tellinud ja neid alla kulistanud. Aga ei. "Ma loodan, et sa kedagi ei oota," lausus Matthew, kaval muie nägu kaunistamas, "sest ma tahaksin ise su seltskonda nautida." Ta muutus pisut flirtivaks, kui kuskil ööklubides ja baarides käis, aga tema esimene mõte polnud kohe kindlasti kedagi voodisse vedada. Flirtimine on lõbus ja ei pea tähendama midagi enamat.
|
|
Mila Cadenza Romero
Üliõpilane
19-aastane
|
Post by Mila Cadenza Romero on Feb 5, 2016 19:42:01 GMT
"Meeldiv sinugagi tutvuda," vastas Mila siiralt ning isegi naeratas oma sõnade kinnituseks kergelt. Ta käis ju nii tihti meestega väljas, et oskas nendega käituda küll, teades täpselt, mida öelda, et meespool rahul oleks. Midagi kasulikku ka tema ametis peale selle, et niimoodi päris korralikud rahasummad kokku korjas. "Aga ma võtaksin ühe siidri," otsustas ta lõpuks, kui kuulis, et Matthew endale ühe õlle võttis. See shot oli tõesti päris kange olnud, nüüd võiks lahjaga edasi minna või jääb ta küll väga kiiresti purju. Seda pole ju ka vaja. "Ei oota. Või noh, ootasin sind, aga nüüd oled sa siin," naeris Mila kergelt. Eks ta mingil määral oli ju oodanud seltskonda, ükskõik milline see siis olema saab, seega midagi väga valesti neiu ei öelnudki. Pealegi tuleb flirdile flirdiga vastata ka, eks ole.
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 6, 2016 11:25:05 GMT
Matt esitas Mila tellimuse edasi baarmanile, kes koheselt neiule tema soovitud siidri klaasi kallas ning klaasi neiule ulatas. "Terviseks!" lausus Matthew taaskord ja lõi nüüd oma pudeli Mila klaasiga kokku. Võrreldes nende shottidega oli see õlu nagu limonaad. "Ah, et mind? Armas," kommenteeris Matthew laia naeratusega. "Ja mida sa nüüd minuga teha tahad?" uuris kutt järgmiseks. Tantsida? Sobiks küll. Juttu ajada? Vestelda on alati parem kohas, kus nii vali muusika polnud. Seal baaris mängis hetkel mingi bänd hoogsaid lugusid ja päris mitmed tantsisid lava ees.
|
|
Mila Cadenza Romero
Üliõpilane
19-aastane
|
Post by Mila Cadenza Romero on Feb 6, 2016 11:31:55 GMT
"Terviseks," noogutas ka Mila, kui oli oma siidri kätte saanud, lüües seda siis juba Matthew joogiga kokku, või õigemini lasi kutil selle käigu rohkem lihtsalt ise ära teha. Lonksanud oma klaasist siidrit, pidi neidis tõdema, et võrreldes selle shotiga on see ikka väga lahja jook, aga samas polnud Milale kunagi liiga kanged asjad peale läinud, pigem jäi ikka nende 'limonaadide' juurde. "Seltskonda, üleüldiselt, aga et see sina juhtusid olema, pole ka ilmtingimata halb," muigas neiu. Matthew nägi kena välja ja oskas kenasti rääkida, midagi muud Cadenza hetkel ei vajanudki. Ta polnud siiski baarist endale kutti otsimas. "Hmm, kuidas sobiks, kui lõpetame need joogid ära ja lähme tantsima? Senikaua võid mulle endast ühe fakti esitada," pakkus ta välja. Jooke järelvalveta ikka jätta ei tohiks, kui juba tellitud on, siis parem kohe ära juua. Seega võttis Cadenza oma siidrist veel paar lonksu, enne kui klass mõneks hetkeks baariletil maandus.
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 6, 2016 20:49:31 GMT
Väga meeldiv, et Mila arvas, et Matt on hea seltskond. Noh, vähemalt nii ta igatahes aru sai. Mees oli isegi mõelnud, et äkki tuli kuidagi liiga järsult peale. Just sisenes kluppi ja juba leidis neiu, kelle seltskonda nautida. Eks näis, kuidas ülejäänud õhtu kujuneb. "Tore, et mu seltskond sulle sobib," naeratas Matt ja lonksas oma õlut. "Fakti? Okei," nõustus noormees noogutusega ja mõtles hetke, enne kui jätkas, "ma olen hea kokk." See oli üsna lambine fakt, aga fakt siiski ja neidudele meeldisid noormehed, kes oskasid hästi kokata. "Nüüd sinu kord üks fakt esitada enda kohta," lisas Matthew. Päris lõbus mäng tundus olevat. Nii oli võimalus üksteist rohkem tundma õppida.
|
|
Mila Cadenza Romero
Üliõpilane
19-aastane
|
Post by Mila Cadenza Romero on Feb 6, 2016 21:35:13 GMT
"Hmm, seda pead küll millalgi tõestama," muigas Mila noormehe fakti kuuldes. See ei tähendanud muidugi, et ta ilmtingimata tahaks Matthew'ga uuesti kohtuda, aga tundus olevat õige asi, mida selle peale öelda. Süüa teha oskavaid mehi oleks siiski võinud ju rohkem olla... Hetk hiljem sai neidis isegi käsu enda kohta üks fakt öelda, seega vajus hetkeks mõttesse. Polnudki nii lihtne tulla lagedale millegagi, mis Matti kohe ära ei ehmataks. "Mm, ma kardan kohutavalt kõrgust," lausus ta seejärel oma siidrit lonksates. Piisavalt tavaline asi alustuseks. "Sinu kord?" pakkus ta klaasi lauale asetades, pilk kaaslasele liikumas. Parem siis sellest mingi mängu sarnane asi teha, on huvitavam.
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 7, 2016 18:04:51 GMT
"Võin küll, aga seljuhul tahan ma sinu numbrit saada," vastas Matthew. Kuidas nad muidu oleksid üksteist kätte saanud? Facebook? Mees teadis vaid naise eesnime ja FB-s otsides oleks kulunud võib-olla tunde, et neiu leida. Tüdruk oli küll väga tore, aga Matt ei teadnud, kas ta oleks oma energiat kulutanud selle peale. Pealegi paneb pikalt arvutis istumine pea valutama. "Kas sa mäe otsas oled käinud? See on päris maagiline vaade," sõnas Matt Mila kõrguse kartuse peale. "Minu kord," kinnitas ta ja jäi taaskord mõttesse, kuid mitte kauaks. Huvitava fakti välja mõtlemine oli päris raske, sest kiirendusvõistlustest ta ei saanud ju neiule rääkida ega ka gängist mitte. "Ma olen võistlushimuline. Pean võitma igas asjas," teatas noormees. See puudutas igasugu mänge kui ka street race'i.
|
|
Mila Cadenza Romero
Üliõpilane
19-aastane
|
Post by Mila Cadenza Romero on Feb 8, 2016 13:51:03 GMT
"Noh, kui sa juba nii ilusti küsisid, võid ju saada ka," muigas Mila kergelt. Muidugi oleks huvitav teada, kas Matthew'l õnnestuks ta üles leida ainult eesnime teades, aga Mila oli siiski üsna levinud nimi, seega vaevalt. Või siis kuluks tal selleks tohutult palju aega. "Ei, ma väldin kõrgeid kohti nii palju kui vähegi võimalik, kuigi kujutan täitsa ette, et sealt võib ilus vaade olla," sõnas neidis mõtlikult ja lonksas oma siidrit. Võib-olla kunagi võtab julguse kokku ja käib seal üleval ära, muidu äkki polegi täieõiguslik Aspeni elanik... "Hmm, huvitav," kostis neiu, kuuldes järjekordset fakti noormehe kohta. Oleks tahtnud küsida, milles siis täpselt ta nii võistlushimuline on, aga jättis selle küsimuse igaks juhuks hetkel siiski endale. "Ma õpin ülikoolis kriminaalõigusi," lausus ta seejärel. Polnud ju päris tavaline eriala ühe noore neiu jaoks...
|
|
Matthew Sinclair
Marginals
24-aastane
|
Post by Matthew Sinclair on Feb 8, 2016 20:12:25 GMT
Matthew naeratas selle peale neiule ja võttis pükste taskust oma telefoni, et neiu saaks oma numbri koos nimega sinna sisse toksida. "Võid lähiajal minult kõnet või sõnumit oodata," teatas mees muigega. Kui Mila tahtis Matti kokatud einet, siis pidi ta selle ka saama. Matt polnud oma kokkamise osas kohe kindlasti mitte tagasihoidlik. "Okei. Siis ma tean, et ma sind mägedesse ja mujale kõrgetesse kohtadesse ei vii, kui me peaks tulevikus veel kohtuma," lubas Matthew. Oma õllet rüüpas ta aeg-ajalt nende faktimängu jooksul ja kuulas ära neiu järgmise fakti. "Päris huvitav eriala. Miks sind just see huvitab?" küsis Cole, sest see polnud tõepoolest just tavaline eriala. Vähemalt mees ei kujutanud küll ette, et Mila võiks kriminaalõigustest huvitatud olla. Aga välimus on petlik. "Vastupidiselt sinule, ma ei karda midagi," naeratas Matthew, kui oma järgmise fakti välja tõi. Noh, tal ei meenunud küll midagi, mida ta hetkel karta võis - seega ilmselt mitte midagi.
|
|