Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
Elamurajoon: Downtown
Töökoht: Bennet's pub baaridaam/Street racer
Suhteseis: vallaline
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 16:20:35 GMT
Melanie noogutas mõistvalt. Enne pidigi noormehi ikkagi paremini tundma õppima, kui midagi aretada. "Otsid tööd?" küsis neiu nüüd pisut imestavalt, kuid samas kohati õnnelikult. "Mul on sulle pakkuda" lisas ta kohe ning naeratas seepeale säravalt. "Mul oleks vaja poole kohaga baaridaami ja siis kedagi kes töötajate graafikuid teeks" lisas ta. Neiul oli endal niigi palju tegemisi, kuna Chris oli kusagil ära ning kogu gängi ja muude tegevuste kõrval võiks ta enda töökoormust vähendada pisut. Seega, miks mitte pakkuda tööd heale sõbrannale?
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 16:29:28 GMT
"Jah ma otsin tööd," lausus ta seal ning ohkas sellepeale. See ei läinud just eriti hästi. "Noo ma võin isegi neid mõlemaid teha kui soovid ega see nii raske ka nüüd olema ei saa," ütles Liz muigega. See oli palju parem kui mitte midagi ja samas tal oli raha vaja, et oma eluga ise toime tulla. Ta oli üsnagi iseseisev aga siiani oli ta vaid raha laenanud vanematelt ega neil selle vastu eriti midagi ei olnud aga siiski Liz tahtis omada oma enda raha.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 16:35:04 GMT
Nii lihtsalt see käiski? Melanie naeratas kergelt. "No selge. Täna võtame selle peale ja ülehomme kohtume umbes kahe paiku ja saan sulle ära rääkida, mis täpselt tööülesanded on. Vormistame töölepingu ja voilaa!" jutustas Melanie õhinal. Tal oli hea meel, et ta töötaja leidis. See on ainult pluss.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 16:47:03 GMT
Lizzie oli siin ja seal käinud aga miski ei sobinud talle või teda ei tahetud sinna kuna tal polnud kogemusi eriti ja mõne jaoks oli ta veel ka liiga noor. Isegi Liz naeartas seal ja noogutas vaid Melanie juttu peale. Nüüdseks oli ta ka oma friikat ja coca ära joonud. "No teeme nii, ega mul vist eriti midagi muud väga üle jää, keegi ei taha eriti võtta tööle 18 aastast kellele ei ole mingeid kogemusi," lausus ta ning ohkas. See oli täitsa tõsi.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 22:39:52 GMT
Melanie kehitas õlgu. "Mina võin su oma õpilaseks võtta küll" lausus ta rahulolevalt. See polnud eriti suur probleem kedagi välja õpetada. Ennegi teinud seda ja inimesed kes on seal õpilastena olnud, on üldjuhul üsna kiiresti kõik selgeks saanud. Ainuke keeruline osa on ilmselt graafiku tegemine. "Graafikuga on natuke keerukam, aga ma usun et saad hakkama" lisas ta. Eks esimesed paar korda teeb Melanie seda koos Lizzie'ga. Edasi saab tüdruk juba ise hakkama.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 23:02:59 GMT
Lizzie naeratas. See oli hea, et keegigi vähemalt oli seda nõus tegema. "Okay. Sa oled tõesti üks hea sõber mulle," lausus ta seal naeratades. Ta mõtles ka seda. "Ma loodan ka, et saan selle selgeks, mul on üsnagi hea mälu," lausus ta muigega. Vajadusel suutis ta nimesid ja nii edasi keegesti pähe jätta aga kui asi teda ei huvitanud nagu ajugu siis lasi ta enamus fakte ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Ainult olulisemad jättis meelde.
|
|