Lizzie Night
Elanik
18-aastane
Elamurajoon: Downtown
Suhteseis: Vallaline
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 10:18:44 GMT
Lizzie ei olnud eriline rämpstoidu sööja kuid siiski aeg ajalt ta ikka sõi seda kui isu oli. Täna aga ta ei viitsinud eriti omale ise süüa teha ja oli ka rämpstoidu isu ning see tõttu oligi neiu McDonald'sisse tulnud. Ta kõndis letti juurde ja võttis end seal järjekorda, seal oli juba paar inimest iga töötava kassa juures. Tema ees seisis 3 inimest hetkel. Ta pidi ootama kuni on tema kord. Ta samal ajal üritas väljamõelda, mida ta täpselt tahab endale võtta.
OT: Melanie
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
Töökoht: Bennet's pub baaridaam/Street racer
Suhteseis: vallaline
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 10:25:20 GMT
Melanie oli kodus süüa teinud. Ta sõi pastat ning seda jäi ka homseks alles. Küll aga tekkis tütarlapsel tõsisem jäätisekokteili isu. McDonalds polnud ta kodust kaugel, seega otsustas ta sinna minna. Loodetavasti polnud seal väga pikad järjekorrad. Astunud sisse, kortsutas Mel kulme. Ikkagi oli inimesi ja pidi seisma. Melanie liikus järjekorda ning ohkas endamisi. Inimesed eespool ei suutnud üldse otsustada, mis ajas neiu silmi pööritama. Ta jäi seal ringi vaatama, kuni ta pilk peatus neiul tema ees. "Lizzie?" küsis Melanie ning muigas endamisi. "Väga huvitav kokkusattumus" naeris ta. Lizziega sai Melanie hästi läbi. Tüdruk oli tema pubis käinud. Nad olid isegi koos suusatanud paar korda. "Kuidas sul läinud on?" uuris Melanie koheselt.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 10:29:46 GMT
Lizzie oli liiga ametis mõtlemisega mida võtta omale ja võpsatas selle peale kui keegi ütles tema nime. Tüdruk keeras end ümber ning nägi seal Melanie't. Tüdrukut, kellega ta sai isegi hästi läbi. "Hey, Melanie," lausus ta vastu. "Tõesti huvitav kokkusattumus," pidi ta tõdema. Ta ei osanud küll oodata, et kohtub Melaniega siin. "Hästik ikka ja sul?"
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 10:56:44 GMT
Neiu piilus hetkeks jälle järjekorra ette otsa, kortsutades taas kulme. Ta oli pisut kärsitu inimene. "Mul läheks suurepäraselt, kui ma oma jäätisekokteili kätte saaksin" turtsatas Mel, suunates pilgu tagasi sõbrannale. "Aga räägi, millal mäele lähme jälle?" uuris tütarlaps. "Või millal jälle pidu paneme" lisas ta ning kergitas kavalalt siis kulme. Miks mitte üks kräu mingi päev teha. Seda võis ka korraldada ju tütarlapse baaris.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 11:01:53 GMT
Lizzie muigas Melanie lause peale. Ta teadis, et Melanile ei meeldinud oodata järjekordades. Lizzie liikus siis edasi kuna üks inimene sai oma asjad kätte ning lahkus järjekorrast seega järjekord liikus edasi. "Ma tahan midagi söödavamt endale. Ma olin täna liiga laisk ei köögis vaaritada midagi," lausus ta seal nüüd midagi. "Ma ei teagi veel mida täpselt võtta," lisas ta juurde. "Me võime kas või homme minna või isegi täna kui jääb aega?" pakkus ta seal. "Pidu tundub ka hea mõtte, mulle sobib iga kell ja iga päev. Nagu sa tead, ma ei käi kuskil tööl hetkel ega ka koolis. Vabaaega küllaga."
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 11:06:42 GMT
Melanie vaatas nüüd hetkeks oma käekella. "No mul on vaja täna mõned asjad baaris korda ajada, nii et suusatama ma ei jõua täna" rääkis neiu nüüd. Tal oli vaja järgmise kuu graafik valmis teha, et inimesed enda päevi paremini planeerida saaksid. "Aga õhtu on vaba, nii et jääme vist peo juurde" lausus Melanie ning naeratas kergelt. Pidu polnud paha mõte. Lõpuks liikus järjekord edasi ja oli Lizzie kord tellida. See oli hea, sest siis järgmine oli juba Melanie. Oh, jäätisekokteil.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 11:17:05 GMT
Lizzie noogutas arusaadavalt. "No lähme mäele mõni teine päev seega," lausus ta seal. Tal ei olnud selle vastu mitte midagi. Ta peab endale mõne muu tegevuse leidma kuni õhtuni. "Davai teeme peo täna õhtul, aga kus?" Lõpuks ometi oli Lizi kord midagi tellida. Ta siis kiire pilgu üle menüü ja ohkas. "Ma võtaks ühe suure topelt juustu eine koos coca-colaga," lausus ta seal nüüd naeratades. Ta maksis ära ja üsna pea sai ta ka siis oma asjad kätte. Ta astus järjekorrast eemale ning laskis Melaniel tellima minna. Ta ise samal ajal üritas leida vaba lauda oma pilguga. Neid ei olundki eriti palju alles.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 11:31:02 GMT
"Mu pubis" muigas Melanie. Hea koht kus üritusi korraldada. Polnud kunagi mure, et kuhu minna. "Bennet's Pub" lisas ta ka nüüd täpse nime ning naeratas laialt. Nüüd astus ta sammukese edasi, tellides endale shokolaadi jäätisekokteili. Hetke oodanud, selle eest maksnud, said nad nüüd kuskile laua leida. "Näe, seal tekkis vaba" lausus Mel, näidates ühe aknaäärse laua poole, kust just kaks inimest lahkusid. Melanie istus sinna ning vaatas nüüd lauda, mis üsna määrdunud oli. "Inimestel on kandikud ees ja ikka nad ei oska normaalselt süüa" krimpsutas neiu pisut nina. "Nii siis, kell üheksa pubis?" küsis Melanie, et kas Lizziele ka sobib see kellaaeg.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 11:38:56 GMT
"Davai," lausus Lizzie muigega. Ta ei olnud päris tükk aega käinud peol juba. Kui Melanie märkas vabat lauda, kust inimesed just lahkusid siis Lizzie järgnes neiule ning võttis ka iset laua taha, ennem aga asetas oma kandiku lauale. "Ega ma pean sinuga nõustuma, vähemal tundub nii jahm," lausus Lizzie ja võttis oma burgeri kätte, et seda sööma hakkata. "Kell üheksa sobib hästi," lausus Lizzie naeratades ning võttis siis esimese ampsu burgerist ennem aga avas veidikene pabereid selle ümber, ta päris ära ei võtnud seda.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 12:16:30 GMT
Melanie jätkas oma jäätisekokteili joomist. Nii hea oli. See pani neiu mõtlema, et miks tal juba ammu pole kodus neid vahendeid, et jäätisekokteili teha. Kodus oleks lihtsam. Ei peaks järjekorras seisma, ei riidesse panema. "Üks pidu kuluks ära jah" muigas Mel. Kuulnud et üheksa sobib, Mel noogutas kergelt. Tal oli juba mõtteis veel paar inimest kutsuda. Seltsis segasem. "Aga räägi siis. Keegi sul silmapiiril ka?" uuris tütarlaps. Neiu oli lihtsalt uudishimulik.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 12:25:19 GMT
Lizzie sõi oma hamburgerit, friikaid ka vahepeal ning jõi cocat peale. "Ega pidu kuluks ära jaa," lausus ta naeratades. Esimene pidu oli siis kui ta tegelt oli alles veel alaealine aga see teda väga ei heidutanud tol hetkel ega tegelt siiani. "Ei ole, kahjuks," lausus ta ohkega. Ta küll sooviks, et oleks. "Aga sul endal?" päris ta siis vastu ka.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 13:01:40 GMT
Melani lürpis nüüd viimased lonksud oma jäätisekokteilist. Ilgelt hea oli ikka. See otsus oli ikka õige, et siia tulla. Kuulnud, et tüdrukul kedagi silmapiiril pole, kallutas ta pea ühele poole. "Pole hullu, küll tuleb" muigas tütarlaps. "Noh, kuidas võtta. Kenasid noormehi on siin ja sealpool. Ehk siis silmarõõme on. Aga suhteks ma ei tea kas ma valmis oleks üldse. Ei ole mõelnudki suhtele" jutustas tütarlaps. Ei tasunud suhtega kiirustada. Üks suhe neiul oli kunagi. Peale seda ei taha ta enne suhtesse astuda, kui asi pisut kindlam on. Pigem lõbutseb niisama. Süütu flirt või mõni üheöösuhe - nii on parem. Vähemalt hetkel.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 16:07:37 GMT
Lizzie üsnagi pea sai oma burgeri söödud aga tal oli veel paar friikat alles. Ta võttis paar lonksu oma cocast ja noogutas. "Kindlasti tuleb kunagi jahm" nõustas ta sellega. "Ütleme nii, et minu suhtlus ringkond enamasti koosneb tüdrukudest. Poisse on üsnagi vähe selles ja enam jaolt on nad must ikka tükk maad vanemad," lausus ta ohkega. Ta ei teadnud, eriti mida nad temasid arvasid. Samas Lizze eriti suhet ka praegu ei otsi kui aus olla. Kuigi oleks hea leida keegi kunagi. Tema üheöösuhteid eriti ei teinud, ta ei näe sellel erilist mõtted.
|
|
Melanie J. Bennet
Marginals
21-aastane
|
Post by Melanie J. Bennet on Feb 6, 2016 16:11:42 GMT
Mel muigas kergelt kui neiu ära kuulas. "Selles pole midagi halba, kui mehed vanemad on. Pigem parem ongi. Neil ehk on natuke aju juba peas" naeris tütarlaps. See on see mida Melanie oma kogemuste läbi õppinud oli. "Aga noh, aega on selle kiire asjaga" lisas ta. Kiiret polnud veel. Nii Liz kui ka Melanie olid siiski päris noored veel. "Aga räägi, kus sa töötad?" uuris neiu siis hetke pärast. Tal polnud õrna aimugi millega Lizzie tegeles.
|
|
Lizzie Night
Elanik
18-aastane
|
Post by Lizzie Night on Feb 6, 2016 16:17:10 GMT
"No ega ei ole hullu aga ma ei tunne neid veel piisavalt, et midagi arendada," pidi ta siis ära mainima veel. Samas ega tema vanused poisid oli suht tihti veel lapsikud ja ei huvitanud eriti millekist muust kui ühest teatud asjast. "Ega sellega on ja veel aega," see oli täiesti tõsi. "Mina ja töötan hahaha... mitte kuskil veel, pole leidnud midagi. Niisama veetan oma päevi siin ja seal. Kuigi peaks töökoha sebima, ei saa päris iga kuu vanematelt ka raha välja pinnida," lausus ta seal muigega lõpuks.
|
|